Medewerker Customer Service (1 fte)

Versterk onze Customer Service Afdeling!

Voor ons hoofdkantoor in Noord-Scharwoude zijn we op zoek naar een medewerker customer service (1 fte).

 

Bakker Brothers Office in Jordan

De werkzaamheden

Al onze zaden worden naar het buitenland, voornamelijk buiten de EU, geëxporteerd. Onze collega’s van customer service zijn daarbij een spin in het web. Zo zijn zij verantwoordelijk voor het verzorgen van alle documenten die bij de zendingen horen, ondersteunen zij de area sales managers, houden zij contact met de klant omtrent de status van de orders, levering en mogelijke calamiteiten, plannen zij inspecties met de benodigde keuringsinstanties, plannen zij het transport van de verzending, etc. Daarbij werken zij ook nauw samen met voorraadbeheer, finance en uiteraard het sales team. Een heel veelzijdige functie dus!  

Bakker Brothers Office in Jordan

We zoeken

Voor deze dynamische functie binnen onze groeiende organisatie zijn we op zoek naar een kandidaat met HBO werk- en denkniveau met aantoonbare werkervaring in een vergelijkbare functie en bovendien een klantgerichte instelling. Je werkt nauwkeurig, toont initiatief en werkt graag samen met een enthousiaste groep internationale collega’s. Je beheerst zowel de Nederlandse als de Engelse taal in woord en geschrift. Onze nieuwe collega zal samen met nog een collega de area sales manager Middle East ondersteunen. Beheersing van de Arabische taal is daarom een pré. Ben jij zo’n duizendpoot en heb je zin om bij ons je handen uit de mouwen te komen steken? Solliciteer dan naar deze functie!

Bakker Brothers Office in Jordan

We bieden

We bieden je marktconforme arbeidsvoorwaarden welke zijn afgestemd op jouw kennis en werkervaring, een uitdagende werkomgeving met ruimte voor ontwikkeling binnen een sterk groeiend bedrijf en een team van enthousiaste collega’s.

Bakker Brothers Office in Jordan

Meer informatie

Heb je vragen over deze vacature? Neem dan contact op met Judith Stoop (hr manager) of Ruud Ursem (operations manager), via telefoonnummer 0226-331364 of via de mail judith@bakkerbrothers.nl of ruud@bakkerbrothers.nl.

Bakker Brothers Office in Jordan

Solliciteren

Heb je interesse in deze functie? Stuur dan zsm  je motivatiebrief en CV naar judith@bakkerbrothers.nl.

Solliciteer